Меню сайту
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Фінансова допомога українцям в Польщі - Інвестиційно-будівельний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Фінансова допомога українцям в Польщі
HzBoyДата: Неділя, 22.12.2024, 16:34 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи відомо вам про програми фінансової підтримки для українців, які проживають у Польщі? Які організації чи фонди можуть допомогти з пошуком таких ресурсів? Можливо, є платформи, де регулярно оновлюється інформація про доступні гранти, допомогу на житло або соціальні виплати для тих, хто потребує?

olkamaslova761Дата: Четвер, 26.12.2024, 16:16 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Коли моя родина змушена була виїхати з України через війну, ми опинилися в Польщі без чіткого розуміння, як жити далі. На щастя, ми знайшли інформаційну платформу "Спільно". Це справжній рятівник для українських родин із дітьми! Завдяки цьому ресурсу ми змогли знайти відповіді на всі важливі запитання: як отримати допомогу, як влаштувати дітей до школи, як знайти лікаря. Особливу увагу хочу звернути на розділ про грошову допомогу від німецького фонду Diakonie Katastrophenhilfe. Ця підтримка стала для нас неоціненною, допомогла покрити базові потреби в перші місяці перебування. Я щиро вдячна творцям платформи, адже вони зробили життя українців за кордоном трохи легшим. "Спільно" — це приклад справжньої підтримки і турботи.

допомога діаконе https://spilnoinpl.org/article....enhilfe

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2025
Конструктор сайтів - uCoz