Меню сайту
Форма входу

+ Український Тиждень. Новини

Інформаційна картина дня від українського часопису "Тиждень".

добавить на Яндекс
З ПИТАННЯ РОЗМІЩЕННЯ БАНЕРНОЇ РЕКЛАМИ ЗВЕРТАЙТЕСЬ ЗА ТЕЛ.0685860339
Вентиляція укриття - Інвестиційно-будівельний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Вентиляція укриття
HzBoyДата: Четвер, 22.05.2025, 09:01 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Ви знаєте, наскільки важливо мати нормальну вентиляцію в укритті або сховищі, щоб повітря там не застоювалося? Що саме потрібно передбачити, щоб забезпечити постійний доступ свіжого повітря і при цьому зберегти безпеку?

anatolevnaludmila028Дата: П`ятниця, 23.05.2025, 17:07 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я дуже раджу звернути увагу на матеріали від Венкон JOURNAL, бо вони дійсно розкладають усе по поличках і пояснюють складні речі простою мовою. Якщо вас цікавить, як працює вентиляція в укритті, то у них є цілий блок статей, присвячений саме цій темі. Я особисто знайшов там багато практичних порад щодо того, як організувати систему подачі і фільтрації повітря у сховищах так, щоб вона відповідала сучасним стандартам. Навіть якщо укриття знаходиться у підвалі старої будівлі, все одно можна зробити так, щоб повітря в ньому було чистим і придатним для дихання. Важливо розуміти, що вентиляція — це не просто труби і решітки, а ціла система, яка забезпечує виживання людей у критичних умовах. Тому обладнання сховища має включати не тільки запаси води і їжі, а й правильну систему очищення повітря. І от саме Венкон JOURNAL детально описує, як має бути обладнане укриття, щоб воно дійсно було безпечним. Мені дуже сподобалося, що їхні поради реальні й підходять як для муніципальних укриттів, так і для приватних бункерів чи підвалів у багатоповерхівках.

https://journal.vencon.ua/ua/ventilyaciya-dlya-ubezhishch-i-ukrytij

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Українська експертно-правова лабораторія Юрія Мачулянського © 2025
Конструктор сайтів - uCoz